Komplett middagsunderhållning till din fest!

Är du på jakt efter en middagsshow / middagsunderhållning till din middag eller fest? Vill du fylla din middag med en mix av härliga upplevelser som dina gäster kommer att minnas länge? Här hittar du underhållningen som kombinerar fördrinksmingel, bordsmagi och scenshower.

Mingel + Show

Fingerfärdige entertainern Klas Andersson bjuder dig och dina gäster på en härlig kväll med en mängd upplevelser. Med start vid fördrinken, genom hela middagen och ända fram till kaffe & dessert bjuder Klas på magiska mirakel, träffsäker humor och publikinteraktion. Läs mer om Mingel + Show här

Musik & Magi 

Klas teamar ihop med Ricardo Ausin och bjuder på en fusion av Klas Magiker´s Mingel + Show och Ricardo Ausin´s DinnerComedy. Gästerna får uppleva musik och magi i ett väldigt underhållande format med två rutinerade entertainers som älskar att underhålla. Läs mer om Musik & Magi här

Tricks och Konster

I Tricks & Konster bjuder Klas på middagsunderhållning som består av flera delar: Mottagande i entrén, happenings vid borden och scenunderhållning. Detta skapar en verkligt innehållsrik kväll med en mängd olika upplevelser för gästerna! Läs mer om Tricks och Konster här!

Happenings

I HAPPENINGS bjuder Klas på akter och inslag som sker på en armlängds avstånd från gästen. Det höjer stämmningen och skapar en riktig snackis. Det är perfekt när det inte finns någon scen, eller ni redan bokat scenakterna och vill ha underhållning som sker på nära håll. Läs mer om Happenings här!

 

De här koncepten bokas med fördel som middagsunderhållning till företagseventet, personalfesten och konferensmiddagen!


Fyll ditt nästa event med en oförglömlig middagsshow ! Fyll i formuläret och få mer information.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Datum för ditt arrangemang

  Beskriv ditt arrangemang i korta drag


  Lite mindre…!?

  Har du inte plats för en hel show?
  Är ni ett mindre sällskap och ändå vill ha underhållning till er fest?
  Söker du något lite mindre men som ändå lämnar ett stort avtryck?

  Då ska ni boka in Klas som minglande close-up magiker!
  Läs mer om minglande close-up magi på nära håll här!