Tricks & Konster. Komplett middagsunderhållning.

I Tricks & Konster bjuder Klas på middagsunderhållning som består av flera delar: Mottagande i entrén, happenings vid borden och scenunderhållning. Detta skapar en verkligt innehållsrik kväll med en mängd olika upplevelser för gästerna! 

Nedan följer ett exempel på upplägg som passar lika bra för en buffé som vid en tre-rättersmiddag! Självklart går konceptet att ändra efter önskemål.

1. När gästerna anländer – Eldjonglören
Redan i entrén får gästerna uppleva kvällens första happening. De möts av en elegant klädd eldjonglör som hälsar alla varmt välkomna.

2. Introduktion – Uppvärmning!
När gästerna precis har satt sig till bords är det dags för kvällens första showinslag där Klas välkomnar
gästerna och presenterar sig själv på ett underhållande sätt. En rolig, visuell och engagerande start på
middagen!

3. Under middagen – Close-up Magi
Under middagen så bjuder Klas på exklusiva shower nu direkt vid middagsborden. Gästerna får vid sidan av god mat njuta av en rutinerad minglande magiker som bjuder på magiska mirakel och härliga upplevelser.

4. Under middagen – Styltservitören!
Klas dyker senare under middagen upp som den 3 meter långe styltservitören! En mycket uppseendeväckande och underhållande upplevelse när Klas serverar några av gästerna vin från ovan.

5. Till kaffet – Scenakten!
Klas avslutar kvällen med att bjuda på en blandning av sköna trollerier, skruvade varieté-akter och avväpnande situationskomik! Gästerna får uppleva en avslappnad och lekfull scenakt där det alltid är nära till publiken…och skratten!

Ladda hem PDF Tricks & Konster