Letar du middagsunderhållning till företagsfesten? Boka Mingel + Show!

Här har du underhållningen som kombinerar fördrinksmingel, bordsmagi och en show till kaffe & dessert! Fingerfärdige entertainern Klas Andersson bjuder dig och dina gäster på en härlig kväll med en mängd upplevelser. Med start vid fördrinken, genom hela middagen och ända fram till kaffe & dessert bjuder Klas på magiska mirakel, träffsäker humor och publikinteraktion.

Till fördrinken och under middagen – Minglande Magi
Klas minglar med gästerna under fördrinken och bjuder på magi på nära håll. Det blir små shower i miniatyr framförda för några få i taget. Under middagen så fortsätter Klas att bjuda på exklusiva shower nu direkt vid middagsborden. Gästerna får vid sidan av god mat njuta av en rutinerad minglande magiker på mycket nära håll som bjuder på magiska mirakel och härliga upplevelser. Mycket fascinerande och mycket underhållande! Läs om minglande magi här!

Till kaffe & dessert – Magishow (i stå-upp format)
Kvällen avslutas med att Klas tar scenen i besittning och bjuder på sin Stand-Up Magic Show. Gästerna får njuta av en härlig avslutning med en rutinerad entertainer där det alltid är nära till publiken….och skratten. En show med sköna trollerier och mycket publikinteraktion! Läs mer om scenshowen här!

Detta koncept har högt underhållningsvärde och skapar en skön och avslappnad atmosfär, och rekommenderas till grupper som tex planerar sin personalfest eller konferensmiddag och vill ha professionell underhållning. Ett av de koncept Klas gjort mest genom åren. Rekommenderas varmt!

Fyll ditt nästa event med Mingel + Show! Fyll i formuläret och få mer information.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Datum för ditt arrangemang

Beskriv ditt arrangemang i korta drag