Letar du efter en Close-up Magiker som kan förtrolla dina gäster med sin underhållning? Boka Klas Magiker!

Om du är ute efter att ge dina gäster en exklusiv upplevelse så behöver du inte leta längre! När du bokar Klas som close-up magiker blir dina gäster underhållna med fascinerande magi på nära håll! Ingenting bryter isen som en minglande close-up trollkarl som bjuder på häpnadsväckande trolleri mitt framför ögonen!

Skicka förfrågan >>>

Close-up magi är väldigt flexibelt och kan användas på en mängd evenemang och i olika former. Close-up magi och trolleri är den perfekta underhållningen till fördrinken, vid middagsborden och på mängder av olika kundevent som tex öppet hus, mässor och invigningar av nya lokaler. Här nedan finner du några exempel:

Ladda hem PDF – Close-up Magi med Klas Magiker

Minglande Close-up Magi…Med nöjd-kund-garanti!
En minglande close-up magiker passar perfekt vid evenemang när du inte vill ta uppmärksamheten från helheten men samtidigt vill bjuda dina gäster på fascinerande happenings på nära håll. Läs nedan om några varianter:

Vid fördrinken / minglet
När alla gäster fått sig något att dricka och hunnit umgås en stunde med varandra så dyker Klas upp och minglar med gästerna och bjuder på minglande close-up magi. Det blir små shower i miniatyr framförda för några få i taget. Ingenting lättar upp som en professionell close-up magiker som bjuder på häpnadsväckande magi mitt framför ögonen på dina gäster!

Vid middagsborden
Under middagar så bjuder Klas på exklusiva shower nu direkt vid middagsborden. Gästerna får vid sidan av god mat och trevligt sällskap njuta av en rutinerad minglande close-up magiker som på mycket nära håll bjuder på magiska mirakel och härliga upplevelser. Mycket fascinerande och mycket underhållande!

Vid öppet hus
När man som företagare vill visa upp sina lokaler och bjuder in sina kunder till mingekväll är minglande close-up magi en perfekt isbrytare. Det skapar samtalsämnen och är ett socialt smörjmedel som hjälper till att skapa en extra kontaktyta mellan företaget och dess kunder / leverantörer.

Minglande betyder helt enkelt att magikern söker upp sin publik, mao går från grupp till grupp. Detta kräver något extra från artisten, och det är något som Klas har 20 års erfarenhet av. Tricket ligger inte bara i att kunna skapa fascinerande magi, utan den verkliga hemligheten är att ha den sociala förmågan att läsa av grupper och anpassa sin show…varje gång! Det här är Klas så bra på att han lämnar ”nöjd kund garanti”. Hör av dig så kan du få veta vad det innebär.

Skicka förfrågan / Begär kostnadsfri offert >>>

Läs vad kunderna säger >>>

Close-up magi i mässmontern…
En close-up magiker i mässmontern är altid en hit. Klas står i er monter och bjuder på informella shower där gästerna / mässans besökare får uppleva fascinerande magi på en armlängds avstånd. Det lockar besökare till er monter och gör att ni som företag / varumärke syns mer och skapar en snackis.

Close-up magi Show…
En close-up magi show passar väldigt bra de mindre grupperna när antalet gäster inte skapar en riktig minglande miljö. Klas bjuder på upp till 30 min show som en happening där gästerna blir bjudna interaktiv och väldigt personlig underhållning på riktigt nära håll. Passar för grupper upp till 30 gäster.

10 fördelar med Close-up Magi

 • Höjer stämningen och bryter isen som ingen annan underhållning gör
 • Tar extremt lite plats men lämnar ett stort avtryck.
 • Perfekt när gästerna sitter i olika rum eller när det inte finns plats för en scen.
 • Ett bra komplement till annan underhållning
 • Kan utföras oavsett om det är buffé, 3-rätters, sittande eller stående middag.
 • Ingen scen eller ljud och ljusteknik krävs, vilket håller nere kostnaderna.
 • Kan utföras i alla typer av lokaler
 • Skapar en exklusiv känsla när underhållningen sker inför små grupper av gäster
 • Folk älskar att se väl utfört trolleri – framförallt på nära håll!!
 • Magi och komik tilltalar en bred publik.
 • Passar lika bra för svenska som internationella gäster.

Ladda hem PDF – Close-up Magi med Klas Magiker

Vad säger kunderna?

”Du gjorde succé”
Malena, Dynabyte

”Klas var med och lyfte vår mässmonter enormt…Rekommenderas verkligen!”
Johan Wanselius, Visibia

”Du leverar alltid…!!”
Benjamin  Ekman, Creative Meetings

”Gruppen som hade Klas var supernöjda!”
Maria de la Motte, Krusenberg Herrgård

”Ett riktigt stort, om än sent, tack för underhållningen på vår julfest! Som sagt, vi är mycket nöjda…”
Johanna Frändberg. Frontit

Fler kundcitat hittar du här >>>

Tipset! Minglande Close-up Magi + Show

Om du kombinerar minglande close-up magi / trolleri med ett scenframträdande får du garanterat underhållning som ger dina gäster en riktig helkväll. Konceptet kallas för Mingel + Show och är perfekt när du vill bjuda dina gäster på en mängd varierande upplevelser! Läs mer om Mingel + Show här >>>

Gör din nästa fest oförglömlig! Fyll i formuläret och få snabb återkoppling.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Datum för ditt arrangemang

  Beskriv ditt arrangemang i korta drag