INTEGRITETSPOLICY

Klas Andersson Entertainer (KAE) skyddar dina personuppgifter:

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur dina personuppgifter blir behandlade av Klas Andersson Entertainer (i fortsättningen KAE). Därför är KAE öppna med hur KAE samlar in, behandlar och delar med den information som KAE sparar om dig. Klas Andersson Entertainer är Klas Andersson, och har varumärkena “Klas Magiker” och “Anderssons Trädservice”.
Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik.

KAE ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler (GDPR), interna riktlinjer och rutiner. GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). KAE gillar att GDPR gäller hela EU och denna transparens och öppenhet är helt i linje med KAE´s värderingar.

KAE´s mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som kund. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska kunna få offerter och fakturor för tjänster utförda av Klas Magiker eller Anderssons Trädservice.

Var behandlar KAE dina personuppgifter?

KAE strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter inom EU/EES-området. Information från webbplatsen lagras i datacenter inom Sverige av Loopia.

KAE mottar och sparar informationen du skriver in på våra webbplatser (som namn, adress, telefonummer, e-post etc.) eller som du på annat sätt förser oss med. KAE använder den informationen för syften som att tillhandahålla offerter, fullborda bokning, svara på dina frågor och kommunicera med dig.

Personuppgifter vid RUT-arbeten

För dig som kund som vill utnyttja RUT (gäller Anderssons Trädservice) blir du tillfrågad att uppge namn, personnummer och adress. Denna information delas enbart med Skatteverket för att du som kund ska kunna utnyttja RUT-avdraget på avtalad tjänst.

Mail & Nyhetsbrev

KAE skickar bekräftelser och svarar på frågor angående tjänster och produkter, samt nyhetsbrev via mail.

För att motta nyhetsbrev krävs det att man aktivt blir prenumerant. Information som KAE använder för nyhetsbrevsutskick kommer lagras fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera. Du kan enkelt avsluta din prenumeration med ett enda klick längst ner i nyhetsbrevet. Detta görs utan att några frågor ställs!

Hemsidor

KAE respekterar din integritet och värdesätter ditt besök på klasmagiker.se samt anderssonstradservice.se. KAE sparar inga personliga uppgifter på någon av våra hemsidor. Du kan heller ej skapa något konto på våra hemsidor vilket gör att det inte sparas någon information på dessa sidor.

Log Filer

KAE använder IP-adresser för att analysera trender, administrera hemsidorna (klasmagiker.se samt anderssonstradservice.se) spåra användarens rörelse och samla demografisk information. IP adresser är ej länkad till personlig identifierbar  information

Länkar

KAE´s hemsidor (klasmagiker.se och anderssonstradservice.se) kan innehålla länkar till andra hemsidor. Var uppmärksam på att KAE ej är ansvarig för GDPR på sådana hemsidor. Det är användarens eget ansvar att läsa dessa sidors policy för hantering av personliga uppgifter. Informationen i denna text gäller endast för KAE´s hemsidor

Rättigheter:

Du har vissa rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss. Du har bland annat rätt att hämta hem ett registerutdrag med dina personuppgifter och få dina uppgifter rättade. För att kunna uppfylla dina rättigheter måste vi behandla dina personuppgifter.
Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.
Rätt till rättelse: Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.
Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter.

På Datainspektionens hemsida kan du läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har. Du kan också läsa på EU:s hemsida: www.eugdpr.org.

Uppdatering om hur vi behandlar dina personuppgifter:

KAE kan komma att uppdatera den här informationstexten, t.ex. om KAE skulle behandla dina uppgifter för nya ändamål eller samla in ytterligare uppgifter. Vår aktuella integritetspolicy finns alltid tillgänglig på klasmagiker.se www.klasmagiker.se/GDPR

Kontakta gärna KAE om du vill ha mer inform­ation om vilka skyddsåtgärder som vidtas eller har andra frågor om detta. KAE drivs av Klas Andersson, Tegelbruksvägen 21, 12634 Hägersten.